Avondvierdaagse Putten 2020 gaat niet door

op zondag 22 maart 2020 heeft de SGWB, de wandelbond waar de avondvierdaagse Putten bij is aangesloten, in overleg met het RIVM besloten om dit jaar de avondvierdaagsen in de aangesloten plaatsen niet door te laten gaan.

Voor de gezondheid van ons allen is gemeend dat begin juni te vroeg is om te verwachten dat het coronavirus dan al onder controle is. De PRC Putten hoopt volgend jaar weer een mooie avondvierdaagse voor u te kunnen organiseren.

Wij vinden het erg jammer, maar staan achter de keuze van SGWB. De gezondheid van de wandelaars, vrijwilligers en toeschouwers staat voorop!

Via deze link wordt u doorverwezen naar de website van de SGWB voor eventueel meer informatie.

Aanbevolen artikelen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *