Het jaar 2020 loopt bijna op zijn einde en we zouden haast vergeten dat er ook nog evenementen als de Avondvierdaagse bestaan. Het corona virus heeft er voor gezorgd dat 2020 een jaar is dat we denk ik niet snel zullen vergeten.

Gelukkig is er ook goed nieuws. De datum voor de avondvierdaagse 2021 is bekend! Het evenement staat gepland van dinsdag 8 juni tot en met vrijdag 11 juni 2021. Dit alles is vooralsnog wel onder voorbehoud.

In afwachting van de ontwikkelingen met betrekking tot het corona virus en het verkrijgen van de benodigde vergunningen, kunnen wij helaas nog niet met zekerheid zeggen of het evenement dan ook daadwerkelijk door kan gaan.

Zet de datum in ieder geval alvast in je agenda. We hopen natuurlijk dat alles goed mag gaan en dat we met elkaar weer een sportieve maar vooral ook gezellige week mogen hebben!

Aanbevolen artikelen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *