Het coronavirus is niet meer uit ons dagelijks leven weg te denken. Gelukkig lijkt het eind in zicht te komen door middel van de vaccinaties, maar voor nu hebben we helaas nog te maken met veel onzekerheden en maatregelen.

Als organisatie hebben wij ook veel nagedacht over wat te doen met betrekking tot de avondvierdaagse 2021. Aangezien de voorbereidingen ook veel tijd kosten, hebben wij een afweging moeten maken. Met veel spijt moeten wij jullie meedelen dat wij de keuze hebben gemaakt om de avondvierdaagse dit jaar niet door te laten gaan. Wij willen graag een evenement met en voor Putten organiseren en de verwachting is dat dit nog niet optimaal kan dit jaar.

Volgend jaar hopen wij op betere omstandigheden. De data voor volgend jaar zijn al wel bekend. De avondvierdaagse zal in 2022 plaatsvinden van 14 tot en met 17 juni.

 

Aanbevolen artikelen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *