Avondvierdaagse Putten 2022

Zoals ieder jaar in de 23e week gaat de avondvierdaagse van Putten van start. Dit jaar al voor de NEGENENZESTIGSTE keer waarin we hopen dat we weer met meer dan tweeduizend wandelaars mogen genieten van de schitterende tochten door ons mooie dorp.

Zelf zie ik de avondvierdaagse ook als een jaarlijkse reünie, veel mensen die weer een zoveelste keer mee lopen, veel kijkers naar de feestelijke optocht en die dan ook vaak weer op dezelfde plaatsen staan/zitten. De bewondering voor de mensen die achter de rolstoelen lopen om hun medemens vier leuke avonden te bezorgen, het lijkt allemaal zo vanzelfsprekend maar alles valt en staat met de vrijwilligers die dit festijn mogelijk maken.

Het is voor mij de tweede keer dat ik deze editie van de avondvierdaagse als voorzitter van de PRC Putten (Plaatselijke Regelings Commissie van de Wandelsportbond) mag leiden.

Toen ik medio 2018 werd benaderd om de functie van voorzitter van de avondvierdaagse over te nemen kreeg ik toch wel even klamme handen. Voorzitter worden van De Avondvierdaagse in Putten, een traditie die van ouders op kinderen en kleinkinderen over gaat en die wat ons allen betreft ook in stand gehouden moet worden. Hoe belangrijk is het niet om in een maatschappij die steeds individualistischer wordt iets samen te doen.

Deze gedachte wordt ook ondersteund en uitgedragen door het bestuur en juist daar zit nu de kracht. In de gesprekken die ik heb mogen hebben met de mede bestuursleden en andere vrijwilligers, in de aanloop naar het overnemen van het stokje, merk je dat er na al die jaren nog zoveel energie en enthousiasme vrijkomt dat nee zeggen geen optie is.

Samen met het bestuur, de verkeersregelaars, de controleurs, de route uitzetters en alle andere vrijwilligers wensen wij jullie weer veel wandelplezier en gezelligheid toe.

Tenslotte wil ik onze sponsors bedanken zonder wie dit evenement niet mogelijk is. Bedankt Sauna Drôme Putten, Stalinrichtingsbedrijf Van Winkoop & Zn, Vakgarage Hoge Eng, Transportbedrijf C. van de Kamp en Zn., CSW Software, De politie, Gemeente Putten en de muziekkorpsen die jaarlijks de intocht zo mooi muzikaal begeleiden.

Henk J. Guliker, voorzitter A4D-Putten

16 gedachtes over “Avondvierdaagse Putten 2022

    • Goedemorgen Carola, De betalingen worden door onze penningmeester gecontroleerd. Hij zet daarna ook het startbewijs door. Ik heb van hem begrepen dat hij dit zo snel mogelijk weer wenst bij te werken, dus ik verwacht dat u dit binnenkort kunt ontvangen.

  1. Hallo,
    Hoe kan ik inschrijven? Ik krijg deze foutmelding als ik op de ‘inschrijven’-button klik:
    This account has been suspended.
    Either the domain has been overused, or the reseller ran out of resources.

  2. Goedendag,
    Wij hebben een groep aangemaakt maar wanneer wij willen betalen via Ideal komt er een error melding. Gisteren het geval en vandaag ook nog. Is dit bij jullie bekend en hoe kunnen wij nu betalen?

    • Goedemiddag Carla,

      Is deze storing inmiddels opgelost en is het gelukt? We hebben wat onderhoud gehad om dergelijke storingen proberen te verhelpen. Mocht dit niet het geval zijn, hoor ik het graag! Dan ga ik ermee aan de slag.

  3. Kan je jezelf ook ergens afmelden? Wij hebben ons onlangs opgegeven met onze kinderen omdat wij dachten dat er vanuit school niks georganiseerd zou worden. Echter is dat niet het geval en willen onze dochters graag met school meelopen.

  4. Ik wil me inschrijven, maar bij de betaling volgt deze foutboodschap:
    Fatal error: Uncaught exception ‘Mollie_API_Exception’ with message ‘Error executing API call (request): Your account is currently suspended.’ in /home/admin/domains/wandelmaat.nl/private_html/aanmelden/includes/Mollie/API/Resource/Base.php:261 Stack trace: #0 /home/admin/domains/wandelmaat.nl/private_html/aanmelden/includes/Mollie/API/Resource/Base.php(97): Mollie_API_Resource_Base->performApiCall(‘POST’, ‘payments’, ‘{“amount”:6,”de…’) #1 /home/admin/domains/wandelmaat.nl/private_html/aanmelden/includes/Mollie/API/Resource/Base.php(208): Mollie_API_Resource_Base->rest_create(‘payments’, ‘{“amount”:6,”de…’, Array) #2 /home/admin/domains/wandelmaat.nl/private_html/aanmelden/payment.php(120): Mollie_API_Resource_Base->create(Array) #3 {main} thrown in /home/admin/domains/wandelmaat.nl/private_html/aanmelden/includes/Mollie/API/Resource/Base.php on line 261

    • Goedemiddag Roland,

      Is deze storing inmiddels opgelost en is het gelukt? We hebben wat onderhoud gehad om dergelijke storingen proberen te verhelpen. Mocht dit niet het geval zijn, hoor ik het graag! Dan ga ik ermee aan de slag.

      • Probleem is er nog steeds. Ik heb mijn inschrijving weggegooid en een nieuwe inschrijving gedaan. Zelfde probleem komt weer terug

      • Goedenavond Roland, Vervelend om te horen. Ik heb nog niet kunnen achterhalen waar dit hem in zit. Wellicht kunt met één van de bestuursleden contact opnemen om te overleggen of handmatig inschrijven wellicht nog een optie is. Zo kun je hopelijk alsnog mee doen!

  5. Goedemiddag
    Wij proberen vanaf vrijdag in te schrijven voor 3 volwassene maar verder als gegevens invullen komen we niet
    vriendelijke groet Wolmet Jonker

  6. Goedemorgen,
    Ik wil me inschrijven, maar bij de betaling krijg ik een foutmelding. Kan ik hierbij geholpen worden?

Geef een reactie