Avondvierdaagse 2023

Zoals ieder jaar in de 23e week gaat de avondvierdaagse van Putten weer van start. Dit jaar al voor de zeventigste keer! We hopen dat we weer met meer dan tweeduizend wandelaars mogen genieten van de schitterende tochten door ons mooie dorp.

Zelf zie ik de avondvierdaagse ook als een jaarlijkse reünie, veel mensen die weer voor de zoveelste keer meelopen, veel kijkers naar de feestelijke optocht, die dan ook vaak weer op dezelfde plaatsen staan/zitten. Ik heb bewondering voor de mensen die achter de rolstoelen lopen om hun mededorpsgenoten vier leuke avonden te bezorgen. Het lijkt allemaal zo vanzelfsprekend, maar alles valt en staat met de vrijwilligers die dit festijn mogelijk maken.

Mocht je ook zin hebben in 5 gezellige avonden als vrijwilliger (laatste avond is een bedank/feestavond voor de vrijwilligers) neem dan contact op met iemand van het bestuur. We zoeken regelmatig verkeersregelaars, maar ook mensen voor andere taken.

Henk J. Guliker, voorzitter PRC A4D-Putten

Geef een reactie