Individuelen: zij kunnen digitaal óf handmatig inschrijven. Individuelen kunnen natuurlijk altijd als groep(je) wandelen.
Groepen: zij moeten digitaal inschrijven. Als u zich als groep(je) inschrijft (vanaf 10 personen), betaalt u ineens en krijgt u één startbewijs.

Digitaal inschrijven = digitaal afrekenen! Aan het einde van de inschrijfsessie ziet u een icoon met het euro-teken. Daar vindt u de mogelijkheid tot digitaal betalen.
Na digitale inschrijving en betaling ontvang je de startkaart per email. (Controleer zorgvuldig of je emailadres juist is ingevuld!)

Met de startkaart kom je elke avond 2x naar het startbureau: Vóór aanvang scan je je in, bij terugkomst scan je je uit. Na de intocht op vrijdag blijft het uitscannen achterwege.

De starttijden zijn als volgt:
Dinsdag 4 juni t/m donderdag 6 juni: 5km om 18.15 uur
                                                      10 en 15 km: 18.30 uur
Vrijdag 7 juni (intocht):                    alle afstanden: 19.00 uur.

Handmatige inschrijving (indien je je niet digitaal kunt inschrijven) kan slechts op één moment: zaterdag 18 mei van 14.00 tot 16.00 uur. Zorg dat je voldoende informatie bij je hebt: geboortejaar, tel.nr., adres, postcode en woonplaats, het aantal keren dat je meeloopt. Schrijf je dan voor meerdere personen in, zorg dan ook voor de gegevens van die personen.
Dit handmatige inschrijven gebeurt in MFC “Stroud”, Brinkstraat 91 te Putten.
Digitale inschrijving kan vanaf begin april tot en met zondag 26 mei.

Leeftijden: De minimumleeftijd om deel te nemen is voor de 5 km 6 jaar, of je wordt 6 in 2019. Voor de 10 km is de minimumleeftijd 8 jaar of je wordt 8 in 2019, voor de 15 km is dat 15 jaar of je wordt 15 in 2019. Deelnemers die 7 jaar of jonger zijn kunnen alleen deelnemen onder begeleiding van een ouder/verzorger of in een groep met een leider die minimaal 18 jaar is. 
Groepen hebben een groepsleider, die 18 jaar moet zijn.

Afstanden: In Putten kun je deelnemen aan drie mogelijke afstanden, 4x5km, 4x10km, 4x15km, rekening houdend met de minimumleeftijd die hierboven staat. Je moet dus 4 avonden lopen.

Kosten: De kosten zijn voor alle afstanden € 5,50 per persoon. Terugbetaling van voldaan inschrijfgeld kan om organisatorische redenen niet plaatsvinden.

Schrijf op tijd in! Er is nog een na-inschrijfmogelijkheid op zaterdag 2 juni. Maar dan betaal je € 7,50 . Er is geen inschrijving aan de start!

AVONDVIERDAAGSE 2020
Deze wordt gelopen van 2 t/m 5 juni. Houd er al vast rekening mee!