Sponsoren

De avondvierdaagse zou niet het evenement zijn zoals we deze kennen zonder onze sponsoren. Wij willen hen hartelijk bedanken voor hun inzet en bijdrage op welke manier dan ook.

Van Winkoop Stalinrichting


Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van stalinrichting? In de webshop van Van Winkoop & Zn. vindt u alles wat u nodig heeft om uw stal in te richten. Wij bedienen de agrarische sector al jaren en voorzien u graag van deskundig en professioneel advies. De producten die wij aanbieden voor stalinrichting zijn van hoogwaardige merken, zoals onder andere Spinder. Bij ons slaagt u gegarandeerd voor de complete inrichting van uw stal! Door bij ons te bestellen profiteert u bovendien van diverse voordelen. Zo profiteert u van een snelle levering, de mogelijkheid om te betalen na de levering, veertien dagen bedenktijd en gratis deskundig advies. Bekijk ons uitgebreide aanbod en bestel!

Sauna Drôme Putten

Midden in de prachtige natuur van de Veluwe ligt Sauna Drôme. Traditionele Finse houten sauna’s, omsloten door dennenbomen en gelegen aan bosmeren, geven u de authentieke Finse beleving. De variatie aan sauna’s en baden zijn de ingrediënten om een dag heerlijk te ont-stressen, ontspannen en op te laden.

SAUNA DRÔME, EEN STUKJE FINLAND OP DE VELUWE WAAR NOG RUST EN RUIMTE IS VOOR DE ÉCHTE SAUNABELEVING! ‘

Vakgarage Hoge Eng

Sinds 1991 is Vakgarage al het grootste zelfstandige autoconcept in Nederland. Iedere Vakgarage is aangesloten bij de BOVAG en RDW erkend. Samen met ruim 200 andere Vakgarages bieden wij een full-service aanbod aan alle automerken. Onze monteurs zijn uitstekend opgeleid en hebben kennis om alle automerken uitmuntend te onderhouden. Ook kunt u bij ons terecht voor u geselecteerde occasions.

CSW Software

CSW software maakt sinds 1986 garagesoftware en daar zijn we erg trots op.

Als één van de eerste aanbieders, hebben we veel ervaring opgebouwd. We weten dankzij onze klanten wat goede garagesoftware is en hoe we dat moeten maken.  

En we willen die software niet alleen goed en stabiel maken, maar vooral gebruiksvriendelijk. Iedereen moet er mee kunnen werken.

Omdat de techniek niet stilstaat, is software nooit “af”. We blijven dan ook continu ontwikkelen en verbeteren. Na jaren van updaten, hebben we in 2017 onze garagesoftware volledig vernieuwd en naar de Cloud gebracht. Weer als één van de eerste aanbieders.