Inschrijven van begin april tot en met 26 mei 2019 via onderstaande knop

Let op!
Indien KM (afstand) selectie niet werkt, eerst andere plaats kiezen, daarna weer Putten. Inschrijven is hierdoor alsnog mogelijk. Wordt verder aan gewerkt.

Informatie over inschrijving

Digitale inschrijving is voor groepen verplicht; voor individuelen zeer gewenst. Voor individuelen is er jaarlijks een handmatige mogelijkheid in MFC “Stroud”, Brinkstraat 91 in Putten. Deze datum wordt op de pagina Informatie, in de A4D-krant en in de pers bekend gemaakt. Na betaling, ontvangt u uw startkaart per email. Print hem uit en knip hem thuis keurig af aan boven- en onderzijde. Daarna past hij in een plastic hoesje dat aan de start wordt verstrekt.

De startkaart moet elke avond 2x worden gescand, bij de start en terugkomst. Na de intocht op vrijdag hoeft dat niet meer.

Bewaar uw gebruikersnaam en wachtwoord goed! U kunt tot sluiting van de digitale opgave wijzigingen en aanvullingen aanbrengen. Daarna kunt u uw gegevens altijd nog bekijken.

Voor grote groepen is het erg handig om de gegevens van het voorgaande jaar te gebruiken bij het opnieuw inschrijven. Breng eventuele wijzigingen aan en klaar is kees.

Op 1 juni is er nog een na-inschrijving in MFC “Stroud”: van 14.00 tot 16.00 uur. Kosten 7,50.

De avondvierdaagse in 2020 wordt gelopen van 2 t/m 5 juni.