Midden in de prachtige natuur van de Veluwe ligt Sauna Drôme. Traditionele Finse houten sauna’s, omsloten door dennenbomen en gelegen aan bosmeren, geven u de authentieke Finse beleving.  De variatie aan sauna’s en baden zijn de ingrediënten om een dag heerlijk te ont-stressen, ontspannen en op te laden. Vanuit de Finse blokhut, de originele Rooksauna of onze unieke Drôme Boot kunt u genieten van het rustieke meertje met watervogels en van de reeën die daar hun dagelijkse drinkplaats hebben gevonden.

Op deze website vindt u alle informatie over Sauna Drôme. Ook kunt u direct online reserveren. We verwelkomen u graag bij Sauna Drôme.

 

Vakgarage Henk Mazier

Vakgarage Henk Mazier is een merkonafhankelijke kwaliteitsgarage die deel uitmaakt van de landelijke Vakgarage organisatie; De enige onafhankelijke franchiseformule voor de particuliere- en zakelijke markt.

Sinds 1991 is Vakgarage al het grootste zelfstandige autoconcept in Nederland. Iedere Vakgarage is aangesloten bij de BOVAG en RDW erkend. Samen met ruim 280 andere Vakgarages bieden wij een full-service aanbod aan alle automerken. Onze monteurs zijn uitstekend opgeleid en hebben kennis om alle automerken uitmuntend te onderhouden.

 

Logo

Sinds 2004 is Van Winkoop & Zn al het adres voor stalinrichting. In de tussentijd hebben wij onze activiteiten uitgebreid met elektra, watervoorzieningen, en ventilatie. Wij kunnen u dan ook een totaalpakket aanbieden in en rondom de stal.

Daarnaast hebben wij in 2015 een webwinkel gelanceerd waar u inmiddels een groot deel van ons assortiment eenvoudig kunt bestellen. Kijk voor meer info op www.vanwinkoopwebshop.nl.

 

 

CSW Software

CSW Software is gespecialiseerd in automatisering voor de Automotive sector. Klik hier om meer te lezen over onze producten.